De 5 (18)

Het is weer het einde van de maand, dus een nieuwe aflevering van de 5. Elke maand presenteer ik vijf nummers die ik afgelopen weken veel geluisterd heb tijdens het werk. Geïnteresseerd in de hele lijst? Check Spotify.

James Holden & The Animal Spirits – Each Moment Like The First

DJ James Holden is niet meer; hij is tegenwoordiger aanvoerder van een psychedelische band vol gefreak. Met tussendoor mooie nummers.

Daniele Luppi & Parquet Courts featuring Karen O – Pretty Prizes

Na de CD Rome (met Jack White en Norah Jones), heeft Daniele Luppi nu een album over het Milaan uit de jaren ’80 gemaakt. Deze keer met de band Parquet Courts en zangeres Karen O (Yeah Yeah Yeahs).

Guerilla Toss – Dose Rate

Een postpunkband op het DFA label, die ik toevallig tegenkwam in Hamburg. Het album GT Toss duurt maar een half uurtje en vliegt voorbij.

Tiga – Beep Beep Beep

Tiga is grappig en blijft grappig. Zijn albums doen het altijd goed om op door te werken. Dit nummer komt van zijn album Ciao! uit 2009.

Charlotte Gainsbourg – Rest

Actrice/zangeres Charlotte Gainsbourg presenteerde deze maand een nieuw album, geproduceerd door namen als Guy-Manuel de Homem-Christo (Daft Punk) en SebastiAn. Rest is een van mooie nummertjes, half in het Engels, half in het Frans.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s